Lajmet e fundit

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e premte, 21 prill 2017

E Enjte, 20.04.2017
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, merr pjesë në hapjen e Forumit Ekonomik, ku do të jenë të pranishme biznese vendore dhe të diasporës.

Vendi: Hotel "Dukagjini", Pejë

Koha: 10:00

Jeni të mirëseardhur!

 

Agjenda e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, për ditën e premte, 21 prill 2017