Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e martë, 7 maj 2019

E Hënë, 06.05.2019
1. Kryeparlamentari Kadri Veseli pret në takim një delegacion nga Iowa - SHBA.


Vendi: Kabineti i Kryeparlamentarit


Koha: 11:00


2. Kryeparlamentari Kadri Veseli, i shoqëruar nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, do të bëjë përurimin e objektit të ri të Ambulantave të reja specialistike në QKUK.


Vendi: Objekti i ri i Ambulantave Specialistike - QKUK


Koha: 13:00


3. Kryeparlamentari Kadri Veseli, i shoqëruar nga ministri i Kulturës,

Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, merr pjesë në vënien e gurëthemelit të Muzeut të Natyrës.


Vendi: Fushë Kosovë


Koha: 14:00


Ju mirëpresim!​

 

 

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e martë, 7 maj 2019