Lajmet e fundit

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 4 mars 2019

E Hënë, 04.03.2019
Kryeparlamentari Kryeparlamentari Kadri Veseli merr pjesë në ceremoninë e hapjes së Qendrës së Inovacionit dhe Ndërmarësisë në Mitrovicë.

Vendi: Universiteti i Mitrovicës, Objekti i Ri UMIB (në Rektorat)

Koha: 11:30

Jeni të mirëseardhur!

 

 

Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 4 mars 2019