Lajmet e fundit

GGD-ja organizon tryezën “Institucionet dhe mekanizmat ekzistues në përgjigje të dhunës në familje”

E Marte, 19.02.2019
Të mërkurën, më 20 shkurt 2019, nën organizimin e Grupit të Grave Deputete, mbahet tryeza "Institucionet dhe mekanizmat ekzistues në përgjigje të dhunës në familje".

 

Koha: 11:00

 

Vendi: Salla N 303

 

Jeni të mirëseardhur!