Lajmet e fundit

E Mërkure, 29.05.2019

 • Veseli pranon raportin për Kosovën, pret liberalizim të shpejtë të vizave

  lexo më shumë

 • Veseli: Kosova po ndërton ura fizike dhe miqësie me vendet fqinje

  lexo më shumë

 • Veseli: Me Malin e Zi do të kemi vetëm mirëkuptim dhe marrëveshje

  lexo më shumë

 • Mbledhja e Komisionit për Buxhet

  lexo më shumë

 • Dëgjim Publik i Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike

  lexo më shumë

 • Komisioni për Mbikëqyrjen e AKI-së vizitoi Drejtorinë Rajonale të AKI-së në Gjilan

  lexo më shumë