Lajmet e fundit

E Premte, 15.03.2019

  • Veseli për marrëdhëniet Kosovë-Japoni: Miqësia e vërtetë nuk njeh distanca gjeografike

    lexo më shumë

  • Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

    lexo më shumë

  • Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

    lexo më shumë