Kryesia e Kuvendit të Kosovës

Sabri Hamiti

Sabri Hamiti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • LDK

Partia

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com