• E Premte, 21.06.2019 11:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 17.06.2019,
3. Intervistimi i z. Blerim Devolli, pronar i Kompanisë Dardafon.net L.L.C,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Premte, 21.06.2019 11:00