Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

  • E Premte, 17.05.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 15.05.2019,
3. Intervistimi i ish Kryesheftit Ekzekutiv të PTK-së z. Adnan Merovci,
4. Intervistimi i ish Kryesheftit Ekzekutiv të PTK-së z. Shyqeri Haxha,
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Premte, 17.05.2019 10:00