Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

  • E Marte, 07.05.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 225
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 03.05.2019;
3. Hartimi i listë së dëshmitareve që do të dëgjohen në Komision;
4. Të ndryshme;

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Marte, 07.05.2019 10:00