Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera