Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  • E Mërkure, 14.02.2018 10:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 10
  •  

Rendi i ditës:

1. Takim i Komisionit me Drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z. Driton Gashi, dhe Inspektorin e Përgjithsëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z.Shkëlzen Sopjani;

  • E Hënë, 12.02.2018 10:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

Rendi i ditës:

1.Disktuim rreth çeshtjeve vijuese të Komisionit.

(Takimi nuk do të jetë i hapur për media)

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Haxhi Xhemajli Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 614; 044 205 273
 
 
Hana Bajraktari Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 674; 044 163 644