Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Mërkure, 17.04.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Diskutim në Komision lidhur peticionin e Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Pavarura Elekktrokosova (FSPE) për moszbatimin e vendimeve të Gjykatës për kthimin e punëtorëve në punë.
Të ftuar:
z. Valdrin Lluka - ministër i Zhvillimit Ekonomik,
z. Hilmi Jashari - Avokat i Popullit,
Përfaqësuesit e KEDS-it, dhe
Përfaqësuesit e FSPE-së.

2. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Marte, 16.04.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,

2. Diskutim në Komision lidhur me temat: Siguria, shëndeti dhe kushtet e punës në sektorin privat në Kosovë dhe gjendja momentale lidhur me Koncept dokumentin dhe draftligjin gjithë përfshirës për skemat pensionale.
I ftuar, z. Skender Reqica - ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale,

3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924