Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Hënë, 29.01.2018 10:00
  • Dëgjim Publik Salla: N-506
  •  

Rendi i ditës

1. Dëgjim publik lidhur me Projektligjin nr. 06/L-001 për Ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 02/L-31 për Lirinë Fetare në Kosovë.

 

  • E Mërkure, 24.01.2018 10:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Mundësia e organizimit të konferencës rajonale mbi pozitën e femrës në shoqëri,
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Hënë, 22.01.2018 10:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme,
2. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit të punës për vitin 2017,
3. Shqyrtimi i Draft-planit të punës për vitin 2018,
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924