Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Mërkure, 24.01.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i draft planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 17.01.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të datës: 01.12.2017 dhe 11.12.2017;
3. Shqyrtimi i draft planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i projektligjit për ndërmarrjet sociale;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309