Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  • E Mërkure, 01.11.2017 10:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
  •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 18.10.2017;
3. Takimi njoftues me Ministrin e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reçica . Diskutim lidhur me prioritetet dhe sfidat e ministrisë;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

    E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
     

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309