Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • E Premte, 07.06.2019 10:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N204
  •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Raportit të auditimit të performances, procesi i menaxhimit të granteve dhe subvencioneve në sektorin e bujqësisë. Mbledhje e përbashkët me Komisionin për mbikëqyrjen e financave publike.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Premte, 07.06.2019 10:00
     

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 608; 044 942 703
 
 
Ylber Sherifi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 639; 044 345 369