Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • E Premte, 09.02.2018 11:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Gjendja e kompleksit memorial "Adem Jashari" dhe nisma legjislative për Projektligjin për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz, i ftuar drejtori i AMKMK

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 608; 044 942 703
 
 
Ylber Sherifi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 639; 044 345 369