Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Mërkure, 20.06.2018 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 18 maj dhe 1 qershor 2018;
3. Takim i komisionit me Zëvendëskryeministrin z. Enver Hoxhaj;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Marte, 12.06.2018 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 18 maj dhe 1 qershor 2018;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Premte, 01.06.2018 11:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 3 e 26 prill dhe 4 maj 2018;
3. Funksionalizimi i grupeve të miqësisë;
4. Diskutim lidhur me gjendjen në shërbimin e jashtëm;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542