Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Marte, 26.12.2017 11:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: 506
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-028 për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Mërkure, 20.12.2017 14:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 5 dhjetor 2017;
3. Përcaktimi i datës për shqyrtimin e Projektligjit për Ratifikimin e Marrëveshjes për kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi;
4. Prezantim i hulumtimit parlamentar mbi analizën buxhetore të MPJ-së dhe MDIS;
5. Përcaktimi i delegacionit të Komisionit për pjesëmarrje në programin trajnues në selinë qendrore të NATO-s në Bruksel;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali
  • E Marte, 05.12.2017 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
  •  

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 30 tetor 2017;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike, z. Dardan Gashi;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542