Kushtetuta e Republikes se Kosoves

 Shpalo (PDF)

PROGRAMI I PUNËS SË KUVENDIT PËR VITIN 2012

U publikua: E Enjte, 01.01.1970 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com