Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Driton Çaushi

Driton Çaushi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 11.10.1978 në Gjakovë
  • I pamartuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet në Kuvendin e Kosovës,
  • Asistent në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë - Universiteti "Hasan Prishtina"

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze, Gjermane, Serbe

Adresa

  • Rr. “Urim Rexha” Nr. 218 – Gjakovë, 50000, Kosovë

Telefoni

  • 044 236 828