E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 18.10.2017 16:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.10.2017 14:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.10.2017 16:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.10.2017 16:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.10.2017 14:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.10.2017 14:27

  Kryesia e Kuvendit