E Enjte, 01.01.1970 01:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 01.06.2017 10:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 20.05.2017 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 19.05.2017 11:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.05.2017 14:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.05.2017 14:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.05.2017 17:13

  Kryesia e Kuvendit