Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 28.05.2019 16:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.05.2019 16:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 28.05.2019 15:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.05.2019 15:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.05.2019 13:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 27.05.2019 11:15

  Kryesia e Kuvendit