E Marte, 11.04.2017 13:00

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Deputetja Mexhide Mjaku-Topalli mori pjesë në Konferencën e gjashtë të “Parlamentit të Grave”, të mbajtur në Mal të Zi
Deputetja Mexhide Mjaku-Topalli mori pjesë në Konferencën e gjashtë të “Parlamentit të Grave”, të mbajtur në Mal të Zi

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 11.04.2017 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 07.04.2017 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 05.04.2017 17:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 05.04.2017 16:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 05.04.2017 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 05.04.2017 16:11

  Kryesia e Kuvendit