Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 7
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 6
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 5
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 4
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 3
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 2
Veseli viziton Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes dhe takon senatorë e kongresistë amerikanë 1

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 12.12.2018 12:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 10:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 10:10

  Kryesia e Kuvendit