E Premte, 03.03.2017 14:02

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”
Në Prishtinë po zhvillon punimet Konferenca ndër-parlamentare: “Politika e rrjeteve trans-evropiane dhe agjenda lidhëse”

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 03.03.2017 14:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.03.2017 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.03.2017 13:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.03.2017 16:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.03.2017 14:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.03.2017 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com