E Marte, 21.02.2017 20:08

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kryeparlamentari Veseli takoi kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama
Kryeparlamentari Veseli takoi kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama
Kryeparlamentari Veseli takoi kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama
Kryeparlamentari Veseli takoi kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 21.02.2017 20:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.02.2017 14:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.02.2017 13:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.02.2017 09:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.02.2017 09:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 21.02.2017 09:04

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com