Dokumentet

 Shpalo (PDF)

Plani i punës i Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal për vitin 2019

U publikua: E Enjte, 31.01.2019