Dokumentet

 Shpalo (PDF)

MARRËVESHJE PËR LLOGARI TË MIRËBESIMIT NË MES TË KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKES

U publikua: E Premte, 02.12.2016