Dokumentet

 Shpalo (PDF)

Rekomandimet e Kuvendit lidhur me trajtimin e grave

U publikua: E Premte, 09.03.2012 
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com