Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Mërkure, 16.08.2017Nga takimi konsultativ i përfaqësuesve të subjekteve politike Të enjten, më 24 gusht, vazhdon seanca konstituive e Kuvendit lexo më shumë
  • E Mërkure, 16.08.2017U mbajt takim përgatitor për Programin Orientues për deputetët e zgjedhur për herë të parë lexo më shumë
  • E Hënë, 14.08.2017Vazhdimi i seancës konstituive Mungon kuorumi për vazhdimin e seancës konstituive. lexo më shumë
  • të gjitha lajmet

Vende të lira pune

të gjitha shpalljet