Skupština Republike Kosova

Održan je sastanak poslanika sa građanima Podujeva

11.05.2018

Poslanici: Ahmet Isufi, Enver Hoti, Fidan Rekaliu, Saranda Bogujevci i Salih Salihu, odgovarali na pitanja i uznemirenja građana Podujeva.

U nastavku aktivnosti "Dani Skupštine", u Pozorištu grada „Avdush Hasani" u Podujevu, građani ovog grada su razgovarali sa poslanicima Skupštine i uputili mnoga pitanja, od problema infrastrukture do značajnih državnih procesa.

Izgradnja novog doma kulture u Podujevu bilo je prvo interesovanje građana. Investicije u infrastrukturi grada Podujeva i selima ove opštine, otvaranje novih radnih mesta, gde bi se zaposlila omladina ove opštine, problemi u obrazovanju, rasvetljavanje sudbine nestalih lica, investicije u poljoprivredi, priznavanje iskustva rada nastavnika koji su radili tokom 1990 - 1999, izgradnja biblioteke u gradu, priznavanje dobrovoljnog rada mladih kao radno iskustvo, uloga poslanika i njihovo ponašanje na sednici, borba protiv korupcije i drugih negativnih pojava, koje postoje u društvu, kao i liberalizacija viza, bila su pitanja koja zabrinjavaju građane Podujeva.

Poslanici Ahmet Isufi, Enveer Hoti, Fidan Rekaliu, Saranda Bogujevci i Salih Salihu, izrazili svoju posvećenost, kao i njihovih političkih subjekta za maksimalno angažovanje za rešavanje problema i izazova građana Podujeva.