Skupština Republike Kosovo

Miloš Perović

STRANKA:SRPSKA LISTA (SL)

POSLANIČKA GRUPA: SRPSKA LISTA (LS)

Komisije: Komisija za prava, interese zajednica i povratakKomisija zа ljudska prava, polnu ravnopravnost, žrtve seksualnog nasilja rata, za nestala lica i peticije

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 17.07.1985;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Gjeograf i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Zëvendës Ministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Deputet në Legjislaturën e VII;

DEKLARIMI I PASURISË

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!