Kuvendi i Republikës së Kosovës

Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion…

06.10.2022

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, ka mbajtur mbledhjen e rregullt, të kryesuar nga Adnan Rrustemi, kryetar,

Në këtë mbledhje është formuar grupi punues për Projektligjin për Sanksionet e Shënjestruara kundër Shkelësve të Huaj të të Drejtave të Njeriut. 

Po ashtu u krijua edhe grupi punues për hartimin e Kodit të Etikës.