Kuvendi i Republikës së Kosovës

Taulant Kryeziu

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 21.07.1985;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: MSc. Politikat dhe Qeverisja në Bashkimin Evropian; 

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

Ligjërues në Universitet Publik dhe Privat (2010-2011), Bashkë-themelues i Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Bashkë-themelues dhe Kryetar i Bordit Ekzekutiv të Institutit Kosovës për Politikat Evropiane (EPIK), Zëvendës Ministër i Integrimit Evropian, (Shkurt - Qërshor 2020)

 

DEKLARIMI I PASURISË