Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fadil Nura

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.03.1979;

Vendlindja: Prelloc - Skenderaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist i diplomuar - Mr. i Shkencave Juridike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor i drejtorisë së administratës - 2008/10, Drejtor i drejtorisë për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë - 2010/11, Nënkryetar dhe U.D. i Kryetarit të Komunës së Skenderajit - 2012/17;

DEKLARIMI I PASURISË