Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arbëreshë Krasniqi

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.02.1987;

Vendlindja: Drenoc;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master Psikologji Shkollore - Këshillim;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete:

DEKLARIMI I PASURISË