Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ismet Beqiri

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 06.07.1964;

Vendlindja: Tërrnavë - Podujevë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: 

DEKLARIMI I PASURISË