Kuvendi i Republikës së Kosovës

Visar Hoti

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 22.03.1983;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Bachelor - Ekonomist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Punëtor në NLB Banka për 15 vite. Anëtarë i menaxhmentit të lartë. Drejtor në bordin e Ndërmarrjes Publike Banesore – Prishtinë;

DEKLARIMI I PASURISË