Kuvendi i Republikës së Kosovës

Gazmend Abrashi

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 05.09.1967;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I pamartuar - Bashkëjetesë;

Arsimimi: Ekonomist i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe, Bullgare, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Këshilltar i Kryeministrit, Koordinator Nacional i Ballkanit Perëndimor;

 

DEKLARIMI I PASURISË