Kuvendi i Republikës së Kosovës

Zikreta Aliti

PARTIA:Partia e Re Demokratike (NDS)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe PeticioneKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Boshnjake;

Ditëlindja: 22.03.1975;

Vendlindja: Lubinje e poshtme - Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Shkolla e mesme ekonomike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

 

DEKLARIMI I PASURISË