Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shkumbin Gashi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 23.02.1984;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze - mesatar;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Nënkryetar i komunës - Pejë;

 

DEKLARIMI I PASURISË