Kuvendi i Republikës së Kosovës

Besa Gaxherri

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe MediaKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 26.11.1964;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master - Lidership dhe menaxhment;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe, Angleze ;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete – Mandati i 6, Menaxhere e postës në regjionin e Pejës, Anëtare e Këshillit të përgjithshëm (LDK), Kryetare e FG.LDK. Dega - Pejë;

 

DEKLARIMI I PASURISË