Kuvendi i Republikës së Kosovës

Xhavit Uka

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe MjedisKomisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 21.05.1962;

Vendlindja: Piran - Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Mr.;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

 

DEKLARIMI I PASURISË