Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fidan Rekaliu

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 25.01.1987;

Vendlindja: Podujevë;

Statusi civil:

Arsimimi: MA;

Gjuhë tjetër përveç amtares:

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar i FRLDK-së;

 

DEKLARIMI I PASURISË