Kuvendi i Republikës së Kosovës

Eman Rrahmani

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 02.11.1985;

Vendlindja: Turuçicë - Podujevë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

 

DEKLARIMI I PASURISË