Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fitim Haziri

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 07.03.1982;

Vendlindja: Podujevë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor i Stomatologjisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze,Arabe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Stomatolog, Këshilltar në kuvendin Komunal në Podujevë;

 

DEKLARIMI I PASURISË