Kuvendi i Republikës së Kosovës

Alban Hyseni

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Nationality: Albanian;

Date of birth: 23.10.1990;

Place of birth: Gjilan;

Marital status: Married;

Education: University studies;

Other languages: German, English ;

Previous or current activities and functions: MP;

DEKLARIMI I PASURISË